Zumtobel - prémium világítás

Ha igazán igényes világítási megoldásokat keres, akkor a legjobb helyen jár. A Zumtobel Gmbh. magyarországi leányvállalatának régiós képviselőiként bizton állíthatjuk, hogy a legmagasabb minőségi igényeknek is meg tudunk felelni, bármilyen projektről legyen szó.

Zumtobel

A világítással környezetkímélő és felelősségteljes módon szeretnénk élményvilágot teremteni, a munkát megkönnyíteni és a környezetünkkel szembeni felelősségünk teljes tudatában a kommunikáción, a biztonságon javítani. Ezt az elgondolást követve fejleszti a Zumtobel a Zumtobel csoportot; több mint 50 éve olyan innovatív és egyedi világítási megoldásokat kínál, amelyek az ökonómiai és ökológiai igényeknek megfelelnek és emellett még esztétikai értéket is képviselnek. A 70 országban jelenlévő 50 saját értékesítési szervezet a helyszínen képviseli vevőink felé a vállalat nemzetközi jelenlétét. A vorarlbergi Wurzelnben működő vállalatközpont nagy hangsúlyt fektet a világítástechnika területén ismert specialistákkal és tervező partnerekkel való globális nemzetközi kapcsolatokra.

ZUMTOBEL MAGYARORSZÁG


BEGA

A BEGA cég németországi központú kültéri lámpatesteket gyártó vállalkozás, melyet mai napig az alapító családja irányít. A vállalat több, mint 60 éve fejleszt és gyárt magas minőségű lámpatesteket szinte minden építészeti területre. Ez alatt az idő alatt egyes termékek, azok koncepciója és védjegye alapfogalommá vált sok lámpatest számára az egész iparágban.

BEGA


Glasshütte – Limburg

A GLASSHÜTTE LIMBURG prémium minőségű, üvegből készült beltéri lámpatesteket gyárt professzionális és lakossági felhasználásra. A cég központja a németországi Limburg városkában található.

GLASSHÜTTE LIMBURG


Boom

BOOM LUMINAIRES

 • Szombathelyi központi telephely:
  Cím: 9700 Szombathely, Körmendi út 90.
  Telefon:  06 94 506 837
  Fax: 06 94 506 838
  E-mail:  info ( at ) komaromivill.hu
  Térkép

  Nyitvatartás:
  H - P: 8.00 - 16.00
  Sz - V: Zárva

 • Contact form
Script logo